Pozor! Na Veľkonočný pondelok tu nebudeme. Tešíme sa na vás v utorok. 🥳
Zavolajte nám (Po 9-17, Ut 8-16, St 10-18, Št-Pi 7-15)

BAZAR - Martin System GPS obojek MPS Dog 2.0

Unikátny GPS systém od spoločnosti Martin System. Dosah rádiovým signálom 60 km s okamžitou aktualizáciou, takmer celosvetový dosah s menšou presnosťou a aktualizáciou 10 minút. Výdrž na jedno nabitie až 6 dní.

Viac informácií ›

Skladom 1 ks Viac informácií › Objednávky do 2. 4. 12:00, predpokladané dodanie: u vás vo štvrtok 4. 4.
1 110.06 € 917.40 € bez DPH
ks
Kód produktu: P43663
Záruka: 24 mesiacov
Popis a parametre
BAZAR - Martin System GPS obojek MPS Dog 2.0
BAZAR - Martin…
1 110.06 €

Popis produktu

Martin System MPS 2 je GPS obojok s najdlhším dosahom signálu na trhu – až 60 km v rovnom teréne. GPS pre psov MPS Dog 2 vysiela na povolených frekvenciách (869,5 mHz), a tak nepotrebujete žiadnu licenciu. Malá kompaktná vysielačka s prijímačom, ktorý je odolný proti všetkým nástrahám, ktoré váš pes môže stretnúť v lese na love, ale aj v meste na prechádzke. Pohyb psa je možné sledovať nielen na displeji vysielačky - kde je vidieť vzdialenosť, smer a rýchlosť, ale aj v mobilnej aplikácii, ktorá umožňuje mapové zobrazenie. GPS obojok s výcvikom Martin System MPS Dog môžete rozšíriť až pre 32 psov po prikúpení ďalších prijímačov.

 

Aktualizácia polohy každých 8 sekúnd v prípade komunikácie prijímača s vysielačkou (do 60 km vzdialenosti). V prípade komunikácie v sieti SIGFOX (vzdialenosť nad 60 km) je aktualizácia polohy každých desať minút.

 

Dosah obojku

Martin System MPS Dog 2.0 vám pomôže sledovať vášho psa vzdialenosť 60 km v reálnom čase. Martin System MPS Dog 2.0 je špeciálne navrhnutý pre použitie v tých najnáročnejších podmienkach (les, terén), je tak vhodný pre profesionálne sledovanie psov pri love. Pomocou technológie antén Sigfox je možné lokalizovať psa aj na dlhšiu vzdialenosť – kdekoľvek v dosahu týchto antén, ale s presnosťou 1 km (v SR majú antény pokrytie 91% územia).

 

Funkce GPS

Martin System MPS Dog 2.0 funguje na principie rádiových vĺn, ktoré sú v Európe povolené a nepotrebujete preto žiadnu licenciu. Tento GPS obojok sa vyznačuje veľmi citlivým GPS senzorom.

 

Baterie a nabíjení

Vysielačka Martin System MPS Dog 2.0 je osadená dobíjacím a vymeniteľným Lithium-Ion akumulátorom o kapacite 1900mAh a prijímač 1250mAh. Obojok aj vysielačku nabijete pomocou duálnej nabíjačky počas 2 hodín. Na jedno nabitie vydrží vysielačka aj prijímač v prevádzke až niekoľko dní (3-6 dní).

 

Vodotěsnost 

Martin System MPS Dog 2.0 má prijímač úplne vodotesný. Je tak ideálnou voľbou pre tréning psov vo vode alebo extrémnych podmienkach (les, bahno).

 

 

Počet psů 

Martin System MPS Dog 2.0 je možné použiť na sledovanie a výcvik viac psov naraz, bez straty funkcií. Prikúpením ďalších obojkov ho môžete jednoducho rozšíriť, pre výcvik a sledovanie až 32 psov naraz. Na vysielačke si potom môžete pomocou tlačidiel prepínať medzi jednotlivými psami.

 

Displej 

Martin System MPS Dog 2.0 má kvalitný podsvietený LCD displej, vďaka ktorému môžete psa trénovať a sledovať ako cez deň, tak aj v noci. Na displeji máte všetky ukazovatele - vzdialenosť psa od vás, jeho rýchlosť pohybu, počet psov, silu signálu a indikáciu stavu nabitia/vybitia batérie atď.

 

Délka obojku

Martin System MPS Dog 2.0 má veľmi pevný a kvalitný pogumovaný obojok. Psíkovi nerobí jeho nosenie problém a dobre drží na krku. Dĺžka obojku je nastaviteľná od 20 až do 55 cm.

 


Váha a rozměry

Prijímač tohto obojku je veľmi malý a ľahký. Váži iba 54 g.

 

 

Aplikace

Android aplikace je ke stažení zde

MPS DOG Aplikace

 

 Výhody

  • Dosah 60 km
  • Neobmedzený dosah v prípade dostupnosti SIGFOX
  • Nabíjací prijímač aj vysielačka
  • Sledovanie až 32 psov
  • Vodotesné zariadenie
  • Aplikácia pre Android
  • Žiadne poplatky za použitie
  • Podsvietený LCD displej

 Nevýhody

  • žádné

 Obsah balení

  • GPS vysílačka
  • GPS obojek
  • Nabíječka
  • Obojek
  • Návod

Zobraziť celý popis

Parametre

Zobrazenie kompas + aplikace
Dosah 60 km
Funkcie impulz, GPS

Súvisiace produkty

BAZAR - GPS obojek a monitor aktivity Eyenimal
Varianty (1)
Rozbaleno

BAZAR - GPS obojek a monitor aktivity Eyenimal

Skladom, vo štvrtok 4. 4. u vás
114.21 €

Porovnať